Hombre Con Perro

Het team van vaste medewerkers bestaat uit:
Henk Anderson, Joke van Bilsen, Dirk Eijsbouts, André Goos, Herman Gilis, Lidwien van Kempen, Kees van der Knaap, Henk Leurink, Irene Pronk, Maartje Teussink, Oscar van Woensel en Alize Zandwijk.

Hombre Con Perro (Man Met Hond) is opgericht door acteur, tv-en filmmaker Jack Wouterse (1957). Samen met zijn team van vaste medewerkers werkt hij aan kleinschalige theater-, film- en televisieprojecten. Na zijn vertrek bij Theater Rotterdam in 2016 werkte hij met Irene Pronk (Wouterse&Pronk) aan diverse filmprojecten zoals Mietlof en Goed Volk. Met De Laatste maakt hij een tournee door het land tot en met 21 februari 2019. Hombre Con Perro heeft een bestuur dat bestaat uit Christiaan van Schermbeek, Sander de Kramer, Marijn van der Jagt en Peter Roepman.

Jack Wouterse heeft zijn hart liggen bij de mens die ploetert, zweet, wikt, weegt, twijfelt, piekert, lijdt, strijdt, faalt, valt, opkrabbelt, zweet, bloedt, schreeuwt en huilt. Daarnaast schuilt in zijn werk altijd het voornemen om angsten weg te nemen voor De Ander. Zelf is Wouterse nooit een obstakel uit de weg gegaan en is altijd zijn eigen valkuilen met open vizier tegemoet getreden.